Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea dispută luni seară ultimul joc din actualul sezon al Ligii a II-a.

Elevii antrenorului Alexandru Kiss au făcut deplasarea la Braşov, pentru confruntarea cu echipa locală FC.

Meciul, care va încheia penultima etapă a sezonului 2016-2017, este programat să debuteze de la ora 18 şi se va desfăşura pe Stadionul Tineretului din localitate.

Dacă Luceafărul vine după trei victorii consecutive, echipa braşoveană nu traversează cea mai bună perioadă, în ultimele trei etape cucerind un singur punct, însă în runda anterioară a avut liber.

Pe locul VI, cu 55 de puncte, formaţia braşoveană va primi replica Luceafărului, o echipă situată pe locul al X-lea, cu 46 de puncte.

Pentru orădeni acest meci va fi şi ultimul al sezonului, pentru că în etapa a 38-a, ultima a competiţiei, ei vor sta. În acest fel, pentru că braşovenii vor să încheie sezonul cu o victorie în faţa propriilor suporteri, iar bihorenii îşi doresc să intre în vacanţă cu un rezultat bun, se anunţă un meci interesant, între două echipe ferite de griji.

Jocul FC Braşov – Luceafărul Oradea va fi arbitrat de Mircea Ardelean din Arad, în timp ce la cele două tuşe vor oficia asistenţii George Marian  Fridl, din Comăneşti, judeţul Bacău şi Cristian Voicu din Focşani.

Partida va putea fi urmărită pe micul ecran, în transmisiunea în direct a celor de la Digi Sport.

Toate celelalte partide ale penultimei runde din eşalonul secund s-au desfăşurat deja, iar în urma lor s-a clarificat situaţia la promovare. Astfel, prin victoria cu 1-0 obţinută la Snagov, în faţa celor de la Metalul Reşiţa, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a scris istorie şi a obţinut, în premieră, promovarea în Liga I.


Etapa a XXXVII-a (penultima) a Ligii a II-a la fotbal:

CSM Râmnicu Vâlcea - Dunărea Călăraşi 0-3 (la masa verde)

Chindia Târgovişte - Unirea Tărlungeni 3-0 (la masa verde)

Duminică:

Dacia Unirea Brăila - Juventus Bucureşti 0-3

Foresta Suceava - Olimpia Satu Mare 0-4

CS Baloteşti - ASU Politehnica Timişoara 3-2

Metalul Reşiţa - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-1

CS Mioveni - CS Afumaţi 1-3

Luni:

FC Braşov - Luceafărul Oradea (Digi Sport)