Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au deplasat în acest sfârşit de săptămână la Suceava, acolo unde, sâmbătă, vor întâlni echipa locală, Foresta, într-un joc ce va conta pentru ultima etapă a turului de campionat.

Astfel, după ce săptămâna trecută au întâlnit ultima clasată, bihorenii se vor confrunta acum cu o altă formaţie din subsolul clasamentului, Foresta Suceava ocupând penultimul loc, după 18 runde, cu 14 puncte.

Dacă la începutul sezonului, Foresta a fost ciuca bătăilor, fiind învinsă la scoruri astronomice, între timp situaţia s-a stabilizat la suceveni şi aceştia au acumulat deja patru victorii, tot atâtea câte are, de altfel, şi Luceafărul.

Antrenor la suceveni a devenit între timp chiar Florentin Petre, fostul secund de la Luceafărul, din perioada lui Cornel Ţălnar.

Deşi Luceafărul ocupă două locuri mai sus, meciul de la Suceava nu se anunţă deloc facil pentru bihoreni, care totuşi ţintesc victoria, un succes în această etapă putându-le aduce orădenilor un salt în clasament, care să-i scoată chiar din zona retrogradării.

Meciul Foresta Suceava – Luceafărul Oradea va avea loc sâmbătă de la ora 11.


Etapa a 19-a a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri, ora 14:

Ştiinţa Miroslava - Ripensia Timişoara

Sâmbătă, ora 11:

CS Afumaţi - Academica Clinceni

Olimpia Satu Mare - Chindia Târgovişte

UTA Arad - FC Argeş

Pandurii Târgu Jiu - Dacia Unirea Brăila

Foresta Suceava - Luceafărul Oradea

Sâmbătă, ora 12:

Dunărea Călăraşi - Metaloglobus Bucureşti

ASU Politehnica Timişoara - ASA Târgu Mureş

Sâmbătă, ora 14:

AFC Hermannstadt - Sportul Snagov

Duminică, ora 14:

CS Baloteşti - CS Mioveni