Cu doar un punct câştigat în primele trei etape, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea se află acum în faţa jocului din etapa intermediară din această săptămână a Ligii a II-a. Astfel, miercuri, de la ora 18, bihorenii vor primi pe teren propriu replica echipei Dacia Unirea Brăila.

Meciul dintre cele două combatante este programat la Stadionul Iuliu Bodola, intrarea spectatorilor fiind, ca de obicei, liberă.

Cu un singur punct acumulat, Luceafărul ocupă locul 14, după trei runde, în timp ce Dacia Unirea Brăila vine la Oradea de pe locul 8, după ce a totalizat 4 puncte.

După înfrângerea de la Tg. Mureş au apărut şi măsurile în cadrul echipei bihorene, conducerea clubului anunţând înjumătăţirea contractelor jucătorilor. Ca efect a acestei măsuri însă, fundaşul Marius Tomozei a ales să-şi rezilieze contractul cu echipa bihoreană.

Adus în această vară, Marius Tomozei, jucător în vârstă de 26 de ani, care poate evolua la fel de bine atât fundaş dreapta cât şi fundaş stânga, nu a apucat să joace deloc pentru Luceafărul în acest sezon.

"Am plecat de la Oradea pentru că se doreşte înjumătăţirea contractelor. Nu am acceptat acest lucru şi sunt convins că vor pleca mai mulţi jucători", a spus, pentru Liga2.ro, Marius Tomozei.

Reamintim că în primele trei etape, Luceafărul a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Sportul Snagov (a), 1-2 cu Ripensia Timişoara (a) şi 2-3 cu ASA Târgu Mureş (d).

După meciul de miercuri, de la ora 18:00, Luceafărul Oradea va evolua apoi, sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a V-a, la Piteşti, cu FC Argeş.

În primele trei etape, Luceafărul a obţinut doar un punct după ce a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Sportul Snagov (a), 1-2 cu Ripensia Timişoara (a) şi 2-3 cu ASA Târgu Mureş (d).


Etapa a IV-a a Ligii a II-a la fotbal:

Marţi, ora 18:

Ripensia Timişoara - ASA Târgu Mureş

Miercuri, ora 18:

Sportul Snagov - CS Afumaţi

Dunărea Călăraşi - CS Baloteşti

Olimpia Satu Mare - AFC Hermannstadt

UTA Arad - CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu - Academica Clinceni

ASU Politehnica Timişoara - Metaloglobus Bucureşti

Ştiinţa Miroslava - Chindia Târgovişte

Foresta Suceava - FC Argeş

Luceafărul Oradea - Dacia Unirea Brăila