După înfrângerea in-extremis, suferită săptămâna trecută la Mioveni, formaţia bihoreană de fotbal se reîntoarce pe teren propriu şi sâmbătă va disputa, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola, jocul cu deţinătoarea primei poziţii a clasamentului, după 9 etape în Liga a II-a, echipa sibiană.

Meciul, programat de la ora 11, se anunţă foarte dificil pentru ambele echipe, şi reprezentanţii staff-ului tehnic al formaţiei de pe Cibin declarând în această săptămână că-i aşteaptă la Oradea, "cel mai dificil joc din deplasare din acest sezon".

Având o singură victorie, în nouă jocuri, fapt care i-a plasat pe penultimul loc al clasamentului, orădenii sunt dornici de victorie în acest weekend, pentru a mai acumula puncte importante în ierarhia la zi a clasamentului, însă vor da, de această dată, peste o "nucă foarte tare", echipa sibiană, deşi nou-promovată, reuşind în primele nouă etape să acumuleze opt victorii, timp în care a cunoscut numai o singură dată înfrângerea. Aceste rezultate i-au propulasat, astfel, pe primul loc, pe jucătorii care sunt pregătiţi de un fost antrenor al FC Bihorulului, Alexandru Pelici.

Conducerea clubului bihorean aşteaptă din nou cât mai mulţi suporteri ai echipei Luceafărul la stadion, pentru a-i "propulsa" spre victorie pe favoriţi în acest joc. Meciul este important pentru Luceafărul pentru că în eventualitatea unui eşec, echipa riscă să se afunde şi mai mult în coada clasamentului.

Etapa a X-a a competiţiei a debutat deja de joi, când, la Tg. Mureş, ASA din localitate şi Academica Clinceni au remizat cu scorul de 1-1. Din programul rundei di acest week-end se mai remarcă însă încă două dueluri, Pandurii Târgu Jiu - Olimpia Satu Mare şi FC Argeş - Chindia Târgovişte, programate, ambele, sâmbătă de la ora 11.


Etapa a X-a a Ligii a II-a la fotbal:

Joi:

ASA Târgu Mureş - Academica Clinceni 1-1

Sâmbătă, ora 11:

Sportul Snagov - UTA Arad

Pandurii Târgu Jiu - Olimpia Satu Mare

Ştiinţa Miroslava - CS Afumaţi

Foresta Suceava - CS Baloteşti

Luceafărul Oradea - AFC Hermannstadt

Ripensia Timişoara - CS Mioveni

Dacia Unirea Brăila - Metaloglobus Bucureşti

FC Argeş - Chindia Târgovişte

Sâmbătă, ora 16:

ASU Politehnica Timişoara - Dunărea Călăraşi