În preajma Sărbătorilor Pascale, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea vor disputa pe teren propriu jocul din cadrul etapei a 32-a a celui de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

Bihorenii vor primi, vineri, replica argeşenilor de la CS Mioveni, într-o partidă programată de la ora 11, la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin.

Pentru elevii antrenorului Cristian Lupuţ este un nou meci cu o echipă din prima jumătate a clasamentului, CS Mioveni fiind situată pe poziţia a 7-a, cu 48 de puncte.

De partea cealaltă, reamintim că Luceafărul Oradea are cu zece puncte mai puţin şi se situează, după 31 de etape, pe locul al 11-lea.

Antrenorul Cristian Lupuţ se gândeşte că o victorie îi poate aduce o mai mare linişte în perspectiva următoarelor confruntări şi chiar îi oferă şansa de a mai urca în clasament.

După această etapă, bihorenii ar putea ajunge pe poziţia a a 9-a, în funcţie de ce or face echipele timişorene Ripensia şi ASU Poli.

Pe val în această perioadă după ce în ultimele trei etape au înregistrat rezultate pozitive, luceferii îşi propun să lege această serie cu o nouă victorie, după ce în runda precedentă au remizat în Ilfov, cu CS Baloteşti.

La rândul lor, argeşenii vin în Bihor după ce au cedat jocul din etapa anterioară, pe teren propriu, cu 1-2, în faţa ploieştenilor de la Petrolul.

Vor dori, astfel, să recupereze acele puncte. Se anunţă un joc atractiv, în care cele două formaţii vor dori să marcheze, pentru a-şi adjudecat punctele.

Cum şi timpul se anunţă frumos, conducerea clubului orădean aşteaptă cât mai mulţi suporteri în tribune pentru a-şi conduce favoriţii spre victorie.

Cum duminică se va sărbători Paştele, Federaţia Română de Fotbal a luat decizia ca etapa din acest weekend a Ligii a II-a să fie devansată şi să se desfăşoare vineri. Totuşi, anumite partide care vor fi televizate se vor desfăşura sâmbătă şi duminică.


Etapa a 32-a a Ligii a II-a la fotbal:

Joi

Ora 17:00 Chindia Târgovişte - Academica Clinceni

Vineri

Ora 11:00 Luceafărul Oradea - CS Mioveni

Ora 11:00 Energeticianul - UTA Arad

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Sportul Snagov

Ora 11:00 Pandurii Târgu Jiu - CS Baloteşti

Ora 11:00 Aerostar Bacău - Dacia Unirea Brăila

Ora 18:30 Universitatea Cluj - Ripensia Timişoara

Ora 19:00 ASU Politehnica Timişoara - ACS Poli Timişoara

Sâmbătă

Ora 12:00 Petrolul Ploieşti - Daco-Getica Bucureşti

Duminică

Ora 11:00 FC Argeş - SSC Farul Constanţa