Liga a II-a la fotbal programează în această săptămână o etapă intermediară. Este vorba despre runda cu numărul 19. În cadrul acesteia, formaţia bihoreană Luceafărul Oradea va juca în deplasare, la Brăila, pe terenul penultimei clasate, echipa locală Dacia Unirea.

După ce au pierdut jocul din etapa precedentă din deplasare, de la Constanţa, "roş-albaştrii" speră ca de această cel puţin să nu se întoarcă învinşi şi, astfel, să cucerească puncte şi din deplasare, după ce pe teren propriu au demonstrat că se descurcă cel puţin rezonabil.

"Şi pentru noi este o enigmă a ceea ce se întâmplă cu evoluţiile din deplasare. O să discut din nou cu jucătorii despre acest fapt şi sperăm ca cel puţin să nu venim înfrânţi din această deplasare", a precizat şi antrenorul Cristian Lupuţ, după meciul cu Chindia, de când, de fapt, au început preocupările sale pentru actualul joc.

Meciul este programat de la ora 14 şi, în cazul unui rezultat pozitiv al bihorenilor, le pot aduce acestora un salt de câteva locuri în clasament. În momentul de faţă, Luceafărul se situează pe poziţia a 15-a, cu 19 puncte şi - 8 la adevăr.

Runda a 19-a a ligii secunde a debutat marţi, când la Clinceni, formaţia locală Academica a întrecut cu scorul de 2-1, echipa Petrolul Ploieşti, într-un joc considerat derby. Marea majoritate a celorlalte dispute sunt programate miercuri, însă runda se va încheia joi, cu meciul de la Târgovişte, unde liderul clsamentului, Chindia, va primi replica Energeticianului.


Etapa a 19-a a Ligii a II-a:

Marţi

Academica Clinceni - Petrolul Ploieşti 2-1

Miercuri

Ora 11:00 CS Baloteşti - Aerostar Bacău

Ora 14:00 Dacia Unirea Brăila - Luceafărul Oradea

Ora 14:00 ACS Poli Timişoara - Daco-Getica Bucureşti

Ora 14:00 UTA Arad - CS Mioveni

Ora 14:00 Sportul Snagov - FC Argeş

Ora 14:00 Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj

Ora 14:00 Metaloglobus Bucureşti - ASU Politehnica Timişoara

Ora 17:00 Ripensia Timişoara - SSC Farul Constanţa

Joi

Ora 14:00 Chindia Târgovişte - Energeticianul