După ce au obţinut cea de-a doua victorie din actuala ediţie de campionat, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea s-au pregătit toată această săptămână numai cu gândul la jocul din weekend, de sâmbătă, când, la Şiria, vor disputa meciul din etapa a 15-a a Ligii a II-a.

Astfel, elevii antrenorului Cristian Dulca vor întâlni, "Bătrâna doamnă" a fotbalului românesc, pe UTA, într-un alt joc cese anunţă un veritabil derby regional.

Meciul este programat de la ora 11 şi va opune două echipe care nu traversează cea mai bună perioadă a activităţii lor, ambele fiiind în partea inferioară a clasamentului. Ambele grupări vin după victorii. Dacă orădenii au învins în runda precedentă, pe teren propriu, pe Olimpia Satu Mare, în schimb, arădenii s-au impus la Suceava, pe terenul ultimei clasate.

Se anunţă, astfel, un joc interesant, de "care pe care", gazdele dorindu-şi cu ardoare victoria, iar bihorenii vizează un rezultat pozitiv, orice punct din deplasare fiindu-le foarte bine venit în această perioadă tumultoasă din punct de vedere al rezultatelor.

Elevii tehnicianului Cristian Dulca speră să spargă ghinioanele, pentru că au avut parte de multă neşansă în ultimele etape, fapt care a culminat la un moment dat cu ajungerea pe ultimul loc.

Marea majoritate a partidelor din etapa din acest weekend din cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării sunt programate sâmbătă, de la ora 11, meciurile televizate urmând a se desfăşura decalat. Astfel, liderul clasamentului, AFC Hermannstadt va primi replica echipei de pe locul III, Chindia Târgovişte, într-un joc ce va avea loc duminică de la ora 11:30.


Iată programul etapei a 15-a din Liga a II-a la fotbal:

Sâmbătă, ora 11.00:

Academica Clinceni - Sportul Snagov

CS Mioveni - Metaloglobus Bucureşti

CS Baloteşti - FC Argeş

CS Afumaţi - Dacia Unirea Brăila

Olimpia Satu Mare - Ripensia Timişoara

UTA Arad - Luceafărul Oradea

Pandurii Târgu Jiu - Foresta Suceava

Sâmbătă, ora 12.00:

Dunărea Călăraşi - ASA Târgu Mureş

Sâmbătă, ora 14.00:

ASU Politehnica Timişoara - Ştiinţa Miroslava

Duminică, ora 11.30:

AFC Hermannstadt - Chindia Târgovişte