Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea vor disputa în acest weekend ultimul joc din deplasare din cadrul actualei ediţii de campionat a Ligii a II-a.

Salvaţi deja de la retrogradare, bihorenii vor aborda detaşat partida pe care o au programată la Târgovişte, tocmai pe terenul liderului clasamentului.

Cum formaţia gazdă Chindia mai are nevoie de un singur punct pentru a se vedea promovată matematic în primul eşalon, miza din jocul de sâmbătă este mai mare pentru formaţia dâmboviţeană, care va încerca să obţină promovarea încă din această etapă, în faţa propriilor suporteri.

Jocul, programat de la ora 14, va fi televizat, suporterii echipei orădene având ocazia să-şi vadă favoriţii pe micul ecran şi de această dată.

Meciul Chindia – Luceafărul se anunţă interesant nu numai prin prisma faptului că poate aduce promovarea în prima ligă pentru gazde, dar şi prin faptul că va opune două echipe aflate în creştere de formă.

Astfel, dacă elevii antrenorului Viorel Moldovan ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 82 de puncte, bihorenii de la Luceafărul, pregătiţi de Cristian Lupuţ, au opt jocuri la rând fără înfrângere, ceea ce i-a propulast pe locul 8 al ierarhiei celui de-al doilea eşalon, cu 49 de puncte.

Cum tehnicianul orădean a declarat după jocul din etapa precedentă, când a făcut scor cu Farul Constanţa, că echipa sa va merge şi la Târgovişte să etaleze fotbalul practicat în ultimele runde, partida de sâmbătă şi mai atractivă.

Această etapă se va derula pe parcursul a trei zile, de vineri până duminică. În afară de Chindia, şi Academica Clinceni îşi poate asigura promovarea din această rundă, dacă se va impune în disputa de acasă cu FC Argeş.


Etapa a 37-a (penultima) a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri

Ora 18:30 Academica Clinceni - FC Argeş

Sâmbătă

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Energeticianul

Ora 11:00 Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara

Ora 11:00 Sportul Snagov - Aerostar Bacău

Ora 11:00 ACS Poli Timişoara - CS Mioveni

Ora 11:00 Ripensia Timişoara - Daco-Getica Bucureşti

Ora 11:00 Dacia Unirea Brăila - SSC Farul Constanţa

Ora 12:00 CS Baloteşti - Universitatea Cluj

Ora 14:00 Chindia Târgovişte - Luceafărul Oradea

Duminică

Ora 14:00 UTA Arad - Petrolul Ploieşti