După ce a pierdut primele două jocuri oficiale din noul an, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea îşi continuă în acest sfârşit de săptămână cursa competiţională în cadrul Ligii a II-a şi, sâmbătă, cu începere de la ora 11, va primi pe teren propriu, replica formaţiei Olimpia Satu Mare.

Meciul, programat la Stadionul Luceafărul Felix din Sânmartin, în cadrul etapei a XXIV-a, se constituie într-un derby de nord-vest, urmând a se întâlni două echipe aflate în prima jumătate a clasamentului competiţiei.

Olimpia Satu Mare vine la Sânmartin, după ce în prima etapă din noul an a câştigat cu 2-1 la Braşov, iar în etapa anterioară a stat. Olimpia ocupă în prezent poziţia a IV-a, cu 40 de puncte.

După înfrângerile, cu 1-2, de acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe şi din deplasare, cu Juventus Bucureşti, Luceafărul Oradea se află pe poziţia a X-a, cu 26 de puncte.

Cum Olimpia are şanse la promovare şi cum Luceafărul nu-şi mai permite o înfrângere în noul an, se anunţă o luptă de care pe care sâmbătă, un meci atractiv, la care suporterii sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare, mai cu seamă cu cât intrarea este în continuare liberă la jocurile Luceafărului.

Etapa a XXIV-a a Ligii a II-a debutează vineri, când, de la ora 18, la Mioveni, echipa locală CS va primi replica arădenilor de la UTA Bătrâna Doamnă.

Sâmbătă, în afară de jocul de la Sânmartin, de la ora 11, mai sunt programate două jocuri, Metalul Reşiţa - ASU Politehnica Timişoara şi Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti. Tot sâmbătă, dar de la ora 12, va avea loc partida CS Afumaţi - Juventus Bucureşti, iar etapa se va încheia duminică, atunci când, de la ora 11, la Clinceni va avea loc partida FC Academica - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Echipele FC Braşov, Chindia Târgovişte, Foresta Suceava şi Dunărea Călăraşi vor avea etapă liberă în acest week-end.