Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a avut liber în etapa din acest sfârşit de săptămână din campionatul Ligii a II-a, dar totuşi a acumulat trei puncte importante în clasament.

Trupa orădeană trebuia să întâlnească echipa CSM Rm. Vâlcea, dar cum aceasta s-a retras din competiţie în această iarnă, însă după începerea returului, pierde toate meciurile pe care le mai are de disputat "la masa verde", cu scorul de 0-3.

Beneficiară de abandonul vâlcenilor a fost în acest weekend echipa Luceafărul, care a totalizat 37 de puncte şi a bifat cea de-a 11-a victorie din campionat, dar rămâne în continuare pe poziţia a XII-a a ierarhiei, fiindcă echipa din faţa sa, CS Afumaţi, s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în disputa cu Chindia Târgovişte.

Un alt rezultat surprinzător s-a consemnat în jocurile de sâmbătă din runda a 32-a a ligii secunde la Satu Mare, acolo unde ASU Poli Timişoara a reuşit să smulgă un punct Olimpiei, scor 1-1. În fine, în judeţul Argeş, CS Mioveni a reuşit scorul etapei, învingând la primul meci după despărţirea de antrenorul Alexandru Pelici, cu scorul de 5-1, echipa Metalul Reşiţa.


Etapa a XXXII-a a Ligii a II-a la fotbal:

Academica Clinceni - Unirea Tărlungeni 3-0 (la masa verde)

Luceafărul Oradea - CSM Râmnicu Vâlcea 3-0 (la masa verde)

Sâmbătă:

Olimpia Satu Mare - ASU Politehnica Timişoara 1-1

CS Afumaţi - Chindia Târgovişte 2-1

CS Mioveni - Metalul Reşiţa 5-1

Duminică:

Ora 11:00 Juventus Bucureşti - CS Baloteşti

Ora 11:30 Dunărea Călăraşi - UTA Bătrâna Doamnă

Marţi, 2 mai:

Ora 17:00 FC Braşov - Dacia Unirea Brăila

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Foresta Suceava stau.