Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a pierdut, duminică, în deplasare, meciul disputat cu formaţia Dacia Unirea Brăila. Meciul a contat pentru etapa a XV-a a campionatului Ligii a II-a.

La capătul unui meci plictisitor, în care au lipsit ocaziile de poartă, formaţia gazdă s-a impus cu scorul de 1-0. Unicul gol al confruntării s-a marcat în minutul 30 după ce Frunză, de la gazde, a executat o lovitură liberă de la 22 metri, iar portarul Goia a interceptat mingea, dar a scăpat-o în faţă, iar Cosmin Neagu a împins-o în plasă din trei metri.

Bihorenii nu au putut, apoi, să pună în pericol poarta adversă. Din minutul 72, formaţia Lucefărul Oradea a evoluat în inferioritate numerică după ce fundaşul central Florin Ilie a primit şi cel de-al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

În urma acestui joc, elevii antrenorului Erik Lincar rămân cu 19 puncte, dar au căzut o poziţie în clasament, ajungând pe locul 11. În celălalt joc de duminică din Liga a II, UTA Bătrâna Doamnă a dispus pe teren propriu, cu scorul 3-2, de Academica Clinceni.