Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea şi-au încheiat parcursul din acest an calendaristic din campionatul Ligii a II-a cu un rezultat pozitiv.

Bihorenii au jucat vineri în deplasare, în judeţul Ilfov, pe terenul echipei CS Afumaţi, unde au reuşit să mai acumuleze un punct în clasament, după ce au remizat cu scor alb.

Jocul, desfăşurat pe un teren greu, a fot unul de luptă, în care ambele echipe au avut şanse de a marca. Ce mai mare oportunitate de a înscrie i-a aparţinut însă formaţiei bihorene, prin Paul Păcurar, care, în minutul 40, a scăpat singur, dar a şutat în portar.

Şi în repriza a doua bihorenii au avut câteva ocazii. În minutul 56 fundaşul central Salif Nogo a reluat cu capul pe lângă poartă, de o centrare din lovitură liberă a aceluiaşi Păcurar.

În replică, gazdele au avut şansa lor, în minutul imediat următor, când Tudorache a rămas singur cu portarul şi a şutat în Pap. Ulterior, acelaşi Tudorache a combinat cu Vlada şi a şutat, dar portarul Pap a prins cu siguranţă.

În minutul 82, fundaşul central Salif Nogo s-a accidentat şi a fost înlocuit, iar pe postul lui a fost retras atacantul Sergiu Arnăutu. Chiar şi cu aceasată improvizaţia bihorenii s-au apărat bine, iar în minutul 86 tocmai Arnăutu a fost aproape de gol, dar lovitura lui de cap a trecut pe lângă bară.

Meciul s-a încheiat, astfel, cu scor alb, 0-0, elevii antrenorului Cristian Lupuţ acumulând un punct important din deplasare.

După acest rezultat, Luceafărul Oradea a urcat, cel puţin până la desfăşurarea celorlalte partide ale etapei, pe locul al VIII-lea al clasamentului, cu 26 de puncte.


CS Afumaţi – Luceafărul Oradea 0-0

CS Afumaţi: Obretin – Robicek, Buzea, Patriche, Covalschi – Pivniceru, Olariu – Şt. Vasile, Tudorache (87 Costache), Petculescu (56 Verdeş) – M. Vlada. Antrenor: Vasile Neagu

Luceafărul: Ed. Pap – Balea, Nogo (82 Feher), Hlinca, I. Ban – Bedea – C. Roşu, Ţegle, Păcurar (90+3 Balla), Cr. Cigan (72 Zs. Lukacs) – Sg. Arnăutu. Antrenor: Cristian Lupuţ
Au arbitrat: Cătălin Buşi (Rm. Vâlcea) – Marian Truţă (Băbeni – Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea)

Ultimul joc oficial din acest an pentru Luceafărul Oradea se va desfăşura joi, 15 decembrie, la Oradea, pe Stadionul Iuliu Bodola, cu începere de la ora 13:30, în optimile de finală ale  Cupei României, în compania echipei campioane, Astra Giurgiu.