După ce şi-a încheiat cantonamentul în Austria şi a revenit acasă, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea, proaspăt promovată în Liga a II-a, va susţine marţi, de la ora 11.30, următorul joc amical.

Echipa antrenată de Florin Fărcaş va primi replica formaţiei ACS Poli Timişoara, echipă care a jucat în prima ligă şi care cel mai probabil va rămâne în primul eşalon, după falimentul celor de la Rapid Bucureşti.

Jocul amical Luceafărul Oradea - ACS Poli Timişoara este programat la Baza Sportivă Luceafărul de la Sânmartin.

În cantonamentul din Austria, în cea de-a doua partidă de verificare, Luceafărul s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa celor de la SV Spittal/Drau (din Liga Regională).

Cele trei goluri au fost marcate de juniorii Paul Chiş Toie, care a deschis scorul în minutul 22, Paul Păcurar şi Ionuţ Ban.

În acest joc, antrenorul Florin Farcaş a utilizat două formule de echipă. În prima repriză a jucat cu: Pap – Fl. Drăgan, Moga, Bactăr, Al. Radu – Feher, Ţegle – Păcurar, C. Roşu, Chiş Toie – Cr. Cigan. În repriza a doua i-a trimis în teren pe: Goia – Balea, Hlinca, Nogo, D. Stan – Bedea, Balla – Păcurar, D. Costea, I. Ban – Arnăutu.