După ce în runda anterioară au stat, dar au câştigat la masa verde, fotbaliştii de la Luceafărul Oradea revin în campionat şi vor disputa în acest sfârşit de săptămână un nou joc în cadrul Ligii a II-a. De această dată, elevii antrenorului Alexandru Kiss au făcut deplasarea la Suceava, pentru confruntarea cu formaţia locală Foresta. Meciul este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11, pe Stadionul Areni din oraşul moldav.

Partida se anunţă un derby al mijlocului de clasament, întrucât se vor întâlni echipele de pe locurile 11 şi 12, ambele cu câte 11 victorii şi despărţite de un singur punct. În prezent, Foresta ocupă locul al XI-lea, cu 38 de puncte, în timp ce Luceafărul se situează pe poziţia a XII-a, cu 37 de puncte.

Interesant este însă că în runda anterioară şi Foresta Suceava a avut liber. Astfel, cele două echipe au avut timp suficient să pregătească acest joc.

Meciul se anunţă deschis oricărui rezultat, însă bihorenii au făcut deplasarea în Bucovina cu gândul de a-se întoarce cel puţin cu un punct.

Runda din acest sfârşit de săptăpmână din cel de-al doilea eşalon fotbalistic a debutat vineri dimineaţă, când în judeţul Ilfov, CS Baloteşti s-a impus la limită, cu 1-0, în faţa celor de la Olimpia Satu Mare.

În ceea ce priveşte lupta pentru promovare, interesantă se anunţă disputa de duminică de la Târgovişte, dintre Chindia şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe.


Etapa a XXXIII-a a Ligii a II-a la fotbal:

CSM Râmnicu Vâlcea - CS Afumaţi 0-3 (la masa verde)

UTA Bătrâna Doamnă - Unirea Tărlungeni 3-0 (la masa verde)

Vineri:

CS Baloteşti - Olimpia Satu Mare 1-0

Ora 15:30 CS Mioveni - FC Academica Clinceni

Sâmbătă:

Ora 11:00 Foresta Suceava - Luceafărul Oradea

Ora 11:30 Metalul Reşiţa - FC Braşov

Ora 17:00 ASU Politehnica Timişoara - Dunărea Călăraşi

Duminică:

Ora 11:00 Chindia Târgovişte - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Dacia Unirea Brăila şi Juventus Bucureşti stau.