Fotbaliştii de la Luceafărul Oradea au încheiat şi cea de-a doua etapă a pregătirilor din această iarnă, trecând acum la cea de-a treia, specifică închegării relaţiilor de joc şi apartidelor amicale.

Timp de 10 zile, "luceferii" s-au aflat în cantonament la Băile Felix, unde aproape zilnic au efectuat câte două antrenamente şi un s-a pus accentul pe pregătirea fizică. Această perioadă de pregătire centralizată a fost foarte importantă pentru "roş-albaştri", dat fiind faptul că în vară elevii antrenorului Crisian Lupuş nu s-au aflat în cantonament. De această dată însă, tehnicianul bihorean s-a declarat mulţumit de felul cum s-au pregătit elevii săi.

După pregătirea centralizată, încheiată la finele săptămânii trecute, de luni orădenii au intrat într-o nouă etapă a pregătirilor, cea axată pe latura tehnico-tactică, cu mingea şi care vizează cristalizarea relaţiilor de joc. De asemenea, în următoarea perioadă, luceferii vor susţine şi câte două partide amicale, de verificare, pe săptămână.

Primul joc este programat miercuri, de la ora 13, la baza sportivă de la Sânmartin, în compania celor de la Cetate Deva. Apoi, orădenii vor evolua sâmbătă, 9 februarie, în deplasare, la Arad, cu UTA, pentru ca în cealaltă săptămână să se confrunte cu Unirea Tăşnad şi CAO Oradea.

Cât priveşte lotul de jucători, dintre cei aflaţi în pregătiri în cantonament, patru au dat satisfacţie, antrenorul Cristian Lupuţ declarând că Laurenţiu Nemeş, Adrian Ciul, Alan Wanya şi Lu Yuefeng "s-au integrat bine în grup". În schimb, s-a renunţat deja la doi jucători, Mihai Kereki, testat în amicalul cu DVSC, şi la mijlocaşul Hery Kim.

Pe lângă lotul avut la dispoziţie, tehnicianul echipei Luceafărul susţine că îşi mai doreşte încă doi sau trei jucători, care să întărească posturile de portar, fundaş central şi atacant.