După egalul de săptămâna trecută, de pe teren propriu, cu Sportul Snagov, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea îşi continuă în acest weekend parcursul din noua ediţie a campionatului Ligii a II-a, cu un nou joc pe care-l va disputa în faţa propriilor suporteri.

Sâmbătă, de la ora 11, la Stadionul Iuliu Bodola, "luceferii" vor primi vizita formaţiei Ripensia Timişoara.

Echipa de pe malurile Begăi este o formaţie nou-promovată în cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării, însă a debutat cu o victorie astronomică în runa inaugurală, când a învins, pe teren propriu, cu scorul de 16-0, echipa Foresta Suceava. Este de precizat însă că echipa moldavă a aliniat la acel joc juniorii II ai clubului, Foresta confruntându-se în această perioadă cu o situaţie foarte dificilă.

Pentru Luceafărul, jocul de sâmbătă "va fi abordat numai la victorie", după cum a declarat antrenorul Cornel Ţălnar, cel care după confruntarea cu Sportul Snagov a fost foarte supărat pentru ratările avute de elevii săi. Tocmai de aceea este interesant de văzut dacă tehnicianul echipei orădene va efectua schimbări în formula de start.

Ca de obicei, şi la jocul de sâmbătă, de la ora 11, de la Stadionul Iuliu Bodola, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Runda a II-a din cel de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării debutează vineri seară, când o altă nou-promovată, Ştiinţa Miroslava, primeşte pe teren propriu, replica echipei Dacia Unirea Brăila.

Dintre celelalte partide de sâmbătă se mai remarcă însă confruntările de la Tg. Jiu, dintre Pandurii şi Chindia Târgovişte şi Timişoara, dintre ASU Poli şi FC Argeş, meci care va începe de la ora 18.


Etapa a II-a a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri:

Ora 18 Ştiinţa Miroslava - Dacia Unirea Brăila

Sâmbătă:

Ora 11 Sportul Snagov - CS Baloteşti

Ora 11 CS Afumaţi - AFC Hermannstadt

Ora 11 Dunărea Călăraşi - CS Mioveni

Ora 11 Olimpia Satu Mare - Academica Clinceni

Ora 11 UTA Arad - Metaloglobus Bucureşti

Ora 11 Pandurii Târgu Jiu - Chindia Târgovişte

Ora 11 Foresta Suceava - ASA Târgu Mureş

Ora 11 Luceafărul Oradea - Ripensia Timişoara

Ora 16 ASU Politehnica Timişoara - FC Argeş