După ce s-a impus în primul joc oficial pe care l-a disputat în noul sezon competiţional, scor 1-0, pe teren propriu, cu CS Afumaţi, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe, unde sâmbătă, cu începere de la ora 11, va disputa jocul cu echipa locală Sepsi OSK, în cadrul etapei a III-a Ligii a II-a.

Partida, programată pe Stadionul Municipal din localitate, va opune, din nou, două echipe proaspăt promovate în eşalonul al II-lea, Luceafărul Oradea, care a câştigat anul trecut Seria a V-a a Ligii a III-a şi Sepsi OSK, formaţie care a câştigat prima serie din eşalonul al treilea.

Se anunţă o partidă echilibrată, între două grupări care au acelaşi număr de puncte, 3, doar că Luceafărul dintr-un singur joc, pe când covăsnenii din două. Sepsi OSK a pierdut primul joc de acasă, cu 2-3, în faţa Braşovului, iar în etapa a II-a s-a impus la Pâncota, pe terenul celei mai slabe formaţii din campionat, Şoimii din localitate, o echipă de juniori, în faţa căreia a câştigat cu 7-0.

Echipa bihoreană antrenată de Florin Fărcaş s-a deplasat vineri spre Sf. Gheorghe, după antrenamentul de dimineaţă, şi a plecat la drum cu gândul de a se întoarce cu un rezultat pozitiv, o victorie sau un rezultat de egalitate, cel puţin. Înaintea partidei, tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de lot, toţi jucătorii fiind valizi.

De precizat faptul că Luceafărul va disputa restanţa din prima etapă, cu Academica Clinceni, miercuri, 24 august, de la ora 18, la Stadionul Luceafărul de la Sânmartin, iar săptămâna viitoare va mai avea un meci acasă, sâmbătă, 27 august, cu Juventus Bucureşti, o altă grupare cu pretenţii la primele locuri în acest sezon.

Etapa a III-a a Ligii a II-a este programată să debuteze însă vineri, cu jocul de la Satu Mare, dintre Olimpia şi FC Braşov, iar sâmbătă sunt programate marea majoritate a disputelor.


Programul etapei a III-a din Liga a II-a:

Vineri:

Ora 18:00 Olimpia Satu Mare - FC Braşov

Sâmbătă:

Ora 11:00 CS Afumaţi - FC Academica Clinceni

Ora 11:00 CS Baloteşti - CSM Râmnicu Vâlcea

Ora 11:00 Unirea Tărlungeni - Metalul Reşiţa

Ora 11:00 Juventus Bucureşti - Şoimii Pâncota

Ora 11:00 Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Luceafărul Oradea

Ora 11:00 ACS Berceni – Chindia Târgovişte

Ora 12:30 Dunărea Călăraşi - CS Mioveni

Ora 15:00 UTA Bătrâna Doamnă - Dacia Unirea Brăila

Duminică:

Ora 12:30 ASU Politehnica Timişoara - Foresta Suceava


Clasament