Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea vor disputa în acest sfârșit de săptămână un nou joc pe teren propriu, în cadrul campionatului Ligii a II-a. De această dată, „roș-albaștrii” bihoreni vor primi replica gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu, într-un meci programat sâmbătă, cu începere de la ora 14.

Meciul, care va avea loc la Stadionul Luceafărul din Sânmartin, va aduce din nou în fața elevilor antrenorului Cristian Lupuț o formație din prima jumătate a clasamentului. De această dată orădenii vor da peste echipa situată pe locul 8. Gorjenii vin în Bihor după ce în cele 13 etape de până acum au obținut 6 victorii și 3 rezultate de egalitate, totalizând 21 de puncte.

Totuși, pandurii vin la Sânmartin după ce în runda anterioară au cedat pe terenul unei echipe din partea inferioară a clasamentului, CS Balotești.

De partea cealaltă, reamintim că Luceafărul a fost aproape de un rezultat bun la Mioveni, săptamâna trecută, dar a cedat în cele din urmă cu 1-2, după ce a condus cu 1-0.

În cazul unui succes, sâmbătă, orădenii pot urca până pe poziția a 13-a a clasamentului, dar pentru aceasta trebuie să fie favorizați și de celelalte rezultate.

Runda a 14-a a campionatului ligii secunde din fotbalul românesc a debutat deja de joi, când la Cluj, echipa locală, Universitatea, a întrecut cu scorul de 4-0, formația ACS Poli Timișoara.

Marea majoritate a confruntărilor rundei sunt programate pentru sâmbătă, însă duminică va avea loc derby-ul de la Târgoviște, dintre Chidia și Sportul Snagov, primele două clasate.


Etapa a 14-a a Ligii a II-a:

Joi

Universitatea Cluj - ACS Poli Timişoara 4-0

Vineri

Ora 18:00 CS Mioveni - Daco-Getica Bucureşti

Sâmbătă

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - CS Baloteşti

Ora 11:00 Energeticianul - Academica Clinceni

Ora 11:00 Aerostar Bacău - Ripensia Timişoara

Ora 11:00 FC Argeş - Dacia Unirea Brăila

Ora 12:00 ASU Politehnica Timişoara - UTA Arad

Ora 14:00 Luceafărul Oradea - Pandurii Târgu Jiu

Duminică

Ora 12:00 Chindia Târgovişte - Sportul Snagov

Luni

Ora 18:00 Petrolul Ploieşti - SSC Farul Constanţa