Formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea şi-a continuat, miercuri, seria jocurilor amicable din această iarnă, cu o partidă pe care a disputat-o în deplasare, în compania formaţiei clujene de Liga a III-a, Sănătatea.

După ce au controlat jocul, elevii antrenorului Cristian Lupuţ au reuşit să se impună la o diferenţă de două goluri, scor 3-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 0-0.

Golurile echipei orădene au fost marcate de atacantul Marius Matei, care a înscris din penalty, în minutul 58 şi tânărul Paul Chiş Toie, care a înscris de două ori, în minutele 65 şi 82.

Golul clujenilor a fost înscris la scorul de 1-0 pentru Luceafărul, în minutul 63.

Antrenorul Cristian Lupuţ a trimis în teren, în acest joc, echipa: Goia (67 Egri) – Balea (67 Fl. Drăgan), Cordoş, Hlinca (60 Bactăr), I. Ban (67 Ursu) – Feher – Roşu (67 Costea), Bedea (60 Cuc), Codoban (60 Chiş Toie), Predescu (67 Miholca) – M. Matei.

În următorul meci amical, care va fi şi ultimul înaintea reluării campionatului Ligii a II-a, Luceafărul va evolua, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, în compania echipei FC Zalău, tot din Liga a III-a.