Conducerea clubului Luceafărul Oradea a mai legitimat un jucător în această săptămână, înainte de reluarea campionatului Ligii a II-a.

Este vorba despre un atacant francez cu origini cameruneze, Bertrand Bebey, care a venit la formaţia "roş-albastră", după ce ultima dată el a evoluat la Dacia Unirea Brăila, tot în liga secundă.

În vârstă de 28 de ani, atacantul Bertrand Bebey (foto) a început fotbalul în Franţa, la FC Toulouse, dar a mai evoluat la echipe precum: Brest, Florida Adrenaline (SUA), Valle D’Aosta (Italia), USM Saran (Franţa) sau FC VSS Kosice (Slovacia). În turul actualei ediţii de campionat din liga secundă românească, jucătorul francez a evoluat la echipa din Brăila, înscriind şi 5 goluri.

În total, în această iarnă, formaţia bihoreană de fotbal din Liga a II-a, a adus 8 jucători noi. Este vorba de portarul Ionuţ Rus (19 ani, internaţional de juniori, 1,98 m, împrumutat de la CFR Cluj), fundaşul dreapta belgian Alan Wanya (20 de ani, 1,78 m, ultima dată la Spowuen Mopertingen – Belgia), fundaşul dreapta Adrian Ciul (23 de ani, 1,71 m, Unirea Tăşnad), fundaşul central Francois Yabre din Burkina Faso, dar şi cu cetăţenie norvegiană (27 de ani, 1,80 m, FK Mjolner – Norvegia), fundaşul central Tudor Călin (18 ani, internaţional de juniori, 1,87 m, împrumutat de la Sepsi Sf. Gheorghe), mijlocaşul central Lu Yuefeng (23 de ani, 1,76 m, Dacia Unirea Brăila), mijlocaşul stânga Laur Nemeş (20 de ani, 1,73 m, Unirea Tăşnad) şi atacantul Bertrand Bebey (28 de ani, 1,83 m, Dacia Unirea Brăila).

În primul joc oficial din 2019, Luceafărul va evolua sâmbătă, pe teren propriu, la Sânmartin, cu ASU Politehnica Timişoara.