Rămaşi pe ultimul loc, după ce etapa trecută au pierdut la Călăraşi, în minutul 90, jucătorii de la Luceafărul Oradea speră să cedeze în acest weekend "lanterna roşie" a Ligii a II-a, când au programat joc pe teren propriu.

În cadrul etapei a 14-a, orădenii vor evolua pe teren propriu, urmând a primi replica echipei sătmărene Olimpia. Jocul este programat sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul Luceafărul de la Sânmartin.

Cum nici formaţia din Satu Mare nu traversează cea mai bună perioadă din activitatea sa, se anunţă un joc echilibrat, în care ambele combatante vor forţa o victorie, partida constituindu-se şi un derby al zonei de nord-vest a ţării.

Dacă Luceafărul a avut un joc greu la Călăraşi, runda trecută, când a fost foarte aproape de obţinerea unui egal, în schimb, Olimpia Satu Mare a avut un meci mai accesibil, acasă, cu Foresta Suceava, pe care a învins-o cu 2-0.

După 13 runde, Luceafărul are doar 7 puncte, acumulate după obţinerea unei victorii, înregistrarea a 4 rezultate de egalitate şi a 8 înfrângeri. Situată pe locul 12, Olimpia Satu Mare are 16 puncte totuşi, după 5 victorii, un rezultat de egalitate şi 7 înfrângeri.

Bihorenii îşi pun mari speranţe totuşi în acest joc, speră să obţină al doilea succes stagional şi astfel, coroborat şi cu alte rezultate, să părăsească ultima poziţie a ierarhiei. Pentru aceasta însă, Foresta Suceava sau CS Baloteşti ar trebui să nu obţină victoria în jocurile cu UTA, respectiv Dacia Unirea Brăila.


Iată însă programul etapei a 14-a a Ligii a II-a la fotbal:

Sâmbătă, ora 11:

Sportul Snagov - ASU Politehnica Timişoara

Ştiinţa Miroslava - Pandurii Târgu Jiu

Foresta Suceava - UTA Arad

Luceafărul Oradea - Olimpia Satu Mare

Metaloglobus Bucureşti - Academica Clinceni

ASA Târgu Mureş - CS Afumaţi

Dacia Unirea Brăila - CS Baloteşti

Sâmbătă, ora 12:

Ripensia Timişoara - Dunărea Călăraşi

Sâmbătă, ora 16:

FC Argeş - AFC Hermannstadt

Duminică, ora 15:

Chindia Târgovişte - CS Mioveni