Formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea va disputa miercuri, de la ora 18, restanța cu echipa Academica Clinceni, din prima etapă a Ligii a II-a. Meciul este programat la Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin, iar intrarea spectatorilor, ca la fiecare meci de pe teren propriu a celor de la Luceafărul, va fi liberă.

Partida a rămas restantă după ce cu doar o zi înaintea începerii campionatului, formația FCM Baia Mare, s-a retras din competiție, iar Federația Română de Fotbal a reprogramat meciurile din campionat ale echipei din Clinceni. După vechea programare, în prima rundă, Academica ar fi trebuit să evolueze în compania celor de la Baia Mare, iar Luceafărul a avut liber. Cum echipa maramureșeană s-a retras, FRF a decis ca echipa care era programată să aibă liber să evolueze în compania celor care trebuiau să se confrunte cu FCM Baia Mare.

După primele trei etape, Luceafărul Oradea are trei puncte, ca urmare a disputării a două jocuri, în care a obținut o victorie, cu 1-0 pe teren propriu, în compania celor de la CS Afumați și a suferit o înfrângere, 0-1, sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK.

La rândul ei, Academica Clinceni, are tot 3 puncte, după trei etape în care a jucat tot două jocuri. Cei de la Academica s-au impus în runda a II-a cu 4-0 pe teren propriu, în fața formației ACS Berceni, iar sâmbătă, în etapa a III-a, au cedat cu 2-3 jocul disputat pe terenul echipei CS Afumați.

Se anunță, astfel, un meci echilibrat miercuri la stadionul din Sânmartin, la care conducerea clubului Luceafărul cheamă cât mai mulți împătimiți ai fotbalului, pentru a susține echipa bihoreană și a-o conduce spre victorie.

Ca la fiecare meci de pe teren propriu, obiectivul echipei Luceafărul este victoria și obținerea celor trei puncte puse în joc, deși, nici de această dată, nu va fi ușor.