După succesul de sâmbătă de la Snagov, din fața celor de la Metalul Reșița, fotbaliștii de la Luceafărul Oradea s-au întors acasă și miercuri vor disputa ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon din fața propriilor suporteri.

Echipa bihoreană va primi, la Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea, replica echipei argeșene CS Mioveni. Partida va conta pentru etapa a 36-a, antepenultima, a Ligii a II-a și va debuta de la ora 15:30.

Elevii antrenorului Alexandru Kiss vor întâlni o formație care matematic mai are șanse de promovare și tocmai de aceea se anunță o dispută dificilă pentru „roș-albaștri”.

Înaintea rundei, Luceafărul ocupă locul XI, cu 43 de puncte, în timp ce CS Mioveni a venit la Oradea de pe poziția a IV-a, cu 58 de puncte.

Jocul va fi arbitrat la centru de hunedoreanul Denis Haidiner, în timp ce la cele două tușe vor oficia Adrian Mărginean din Aiud și Călin Cimponeriu din Lugoj.

Intrarea spectatorilor va fi liberă.

Întrucât în etapa viitoare Luceafărul va evolua în deplasare, iar în ultima va avea liber, meciul de miercuri după-amiaza se constituie și ultimul joc de pe teren propriu din această ediție de campionat pentru bihoreni, care vor dori, astfel, să se despartă într-un mod plăcut de suporteri și să obțină un rezultat pozitiv, în pofida dificultății confruntării.

Etapa intermediară din această săptămână a debutat marți, când liderul clasamentului, Juventus București, s-a impus pe teren propriu, cu 5-1 în fața celor de la Foresta Suceava, iar Sepsi OSK Sf. Gheorghe a câștigat cu 3-0, tot acasă, în fața brăilenilor de la Dacia Unirea.


Etapa a XXXVI-a a Ligii a II-a la fotbal:

Olimpia Satu Mare - CSM Râmnicu Vâlcea 3-0 (la masa verde)

Marți:

Juventus Bucureşti - Foresta Suceava 5-1

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - Dacia Unirea Brăila 3-0

Miercuri:

Ora 15:30 Luceafărul Oradea - CS Mioveni

Ora 18:00 CS Afumaţi - Metalul Reşiţa

Ora 18:00 Dunărea Călăraşi - Chindia Târgovişte

Ora 18:00 FC Academica Clinceni - ASU Politehnica Timişoara

Joi:

Ora 17:30 UTA Bătrâna Doamnă - CS Baloteşti

FC Brașov stă.