După eşecul din prima etapă a noii ediţii a campionatului Ligii a II-a la fotbal, jucătorii de la Luceafărul Oradea speră să se reabiliteze în acest sfârşit de săpămână, când vor disputa primul joc oficial pe teren propriu din noul sezon.

Sâmbătă, de la ora 11, "roş-albaştrii" bihoreni vor primi replica formaţiei Ripensia Timişoara, în cadrul celei de-a doua runde a ediţiei 2018-2019 din eşalonul secund.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară, tot pe terenul formaţiei bihorene, într-un joc amical, când Luceafărul s-a impus cu scorul de 3-2. Între timp ambele au debutat în sezonul oficial, iar dacă în runda inaugurală bihorenii au suferit cel mai categoric eşec, 0-4 la Petroşani, în schimb timişorenii de la Ripensia au obţinut o victorie în deplasare, cu 2-1, la Brăila.

Astfel, sâmbătă, pe Stadionul Luceafărul se anunţă un duel în care elevii antrenorului Cristian Lupuţ doresc să se revanşeze după înfrângerea din prima etapă, dar şi să debuteze cu dreptul pe teren propriu.

De menţionat că, dacă până la finele sezonului trecut, intrarea la meciurile de acasă ale Luceafărului a fost liberă pentru spectatori, începând cu acest sezon, conducerea clubului a luat decizia de introduce preţ de intrare. După cum au comunicat reprezentanţii clubului, acesta va fi de 25 de lei pe bilet.


Programul etapei a II-a a Ligii a II-a la fotbal:

Vineri:

Ora 18:00 CS Baloteşti - Petrolul Ploieşti

Sâmbătă:

Ora 11.00 Luceafărul Oradea - Ripensia Timişoara

Ora 11:00 Academica Clinceni - Daco-Getica Bucureşti

Ora 11:00 Sportul Snagov - CS Mioveni

Ora 11:00 Metaloglobus Bucureşti - Aerostar Bacău

Ora 11:00 Energeticianul - ASU Politehnica Timişoara

Ora 13:00 UTA Arad - SSC Farul Constanţa

Ora 15:30 Pandurii Târgu Jiu - FC Argeş

Duminică:

Ora 13:00 ACS Poli Timişoara - Dacia Unirea Brăila

Luni:

Ora 18:00 Chindia Târgovişte - Universitatea Cluj