Federaţia Română de Fotbal a stabilit, joi, prin tragere la sorţi, programul competiţional din sezonul 2018-2019 al Ligii a II-a, competiţie în care activează şi singura formaţie bihoreană din eşaloanele naţionale, Luceafărul Oradea.

Astfel, formaţia bihoreană a aflat faptul că va disputa primul joc din noua ediţie în deplasare, tocmai pe terenul celeilalte echipe care este susţinută financiar de omul de afaceri care se află şi în spatele actualului proiect de la Luceafărul. Este vorba despre ACS Energeticianul (fostă ACS Şirneasa).

Echipa ACS Energeticianul este proaspăt promovată în Liga a II-a şi îşi dispută jocurile de pe teren propriu la Petroşani, acolo unde va juca, astfel, în prima etapă, pe 4 august, şi Luceafărul.

În runda a doua, echipa bihoreană va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 11 august, în compania celor de la Ripensia Timişoara, pentru ca în etapa a III-a, Luceafărul să evolueze din nou în deplasare, pe 18 august, la Timişoara, cu ASU Poli.

Iată programul etapei inaugurale din ediţia 2018-2019 a Ligii a II-a la fotbal, de sâmbătă, 4 august:

ACS Energeticianul - Luceafărul Oradea
ASU Politehnica Timişoara - Chindia Târgovişte
Universitatea Cluj - Metaloglobus
Aerostar Bacău - Pandurii Târgu Jiu
FC Argeş - CS Baloteşti

Petrolul Ploieşti - Sportul Snagov
CS Mioveni - Academica Clinceni
Daco-Getica Bucureşti - UTA Arad
SSC Farul Constanţa - ACS Poli Timişoara
Dacia Unirea Brăila - Ripensia Timişoara

De menţionat că în 2018 se vor juca şi două etape din retur, apoi campionatul se va relua cu etapa a XXII-a, pe 23 februarie 2019, şi se va încheia pe 1 iunie 2019.