În acest sfârşit de săptămână sunt programate meciurile etapei a III-a din cea de-a doua ligă fotbalistică a ţării. În cadrul acesteia, Luceafărul Oradea, singura echipă din judeţul Bihor din ligile naţionale, va evolua duminică, în deplasare, la Timişoara, pe terenul formaţiei ASU Poli.

Se vor întâlni, pe Stadionul Dan Păltinişanu, două echipe care nu au început tocmai bine noua ediţie de campionat. Trupa bihoreană se deplasează pe malurile Begăi, după ce în primele două etape a acumuat un singur punct, după egalul de săptămâna trecută cu Ripensia, în timp ce gazdele de la ASU Poli se vor prezenta la acest joc de pe penultima poziţie a clasamentului, fără niciun punct, cu două înfrângeri în primele două etape.

Se anunţă, astfel, un joc interesant, în care ambele echipe vor încerca să se impună, gazdele pentru "a sparge gheaţa" în noul sezon, iar orădenii pentru a obţine şi ei primul sau primele puncte din deplasare. Partida este programată duminică de la ora 18, fiind, în fapt, ultimul meci al etapei.

Până atunci runda a II-a a Ligii a II-a la fotbal a mai programat pentru vineri seară două partide, Petrolul Ploieşti – Pandurii Tg. Jiu şi CS Mioveni – CS Baloteşti, iar sâmbătă au loc majoritatea disputelor. De la ora 11, Daco-Getica Bucureşti primeşte replica formaţiei Sportul Snagov, SSC Farul Constanţa se confruntă cu Academica Clinceni, iar la Brăila, Dacia Unirea cu UTA Arad. Tot sâmbătă, dar de la ora 13, la Bacău, Aerostar joacă cu Chindia Târgovişte, iar de la ora 15:30 are loc la Timişoara derby-ul Ripensia – ACS Poli.

În fine, duminică, în afară de meciul Luceafărului de la Timişoara, cu ASU Poli, de la ora 13, la Piteşti, FC Argeş o va avea ca adversară pe Metaloglobus Bucureşti, iar de la ora 15, la Cluj, Universitatea se va confrunta cu liderul clasamentului, ACS Energeticianul.