Conducerea echipei bihorene de fotbal Luceafărul Oradea a hotărât unde va disputa jocul din optimile de finală ale Cupei României, cu Astra Giurgiu.

Conducătorii Luceafărului au ales să organizeze acest meci din compania campioanei en-titre a țării noastre, la Oradea, pe Stadionul Iuliu Bodola, și nu la Sânmartin, pe Stadionul Luceafărul Felix, acolo unde-și dispută meciurile de acasă din campionat.

Măsura a fost luată ca urmare a capacității tribunei stadionului din Oradea, care poate reuni până la 15 mii de spectatori, față de doar câteva mii care ar putea asista la Sânmartin.

De asemenea, a fost luată în calcul și accesibilitatea publicului, care în Oradea se face mult mai ușor, decât la Sânmartin.

Astfel, iubitorii fotbalului din Bihor pot vedea joi, 15 decembrie, la lucru, pe Stadionul Iuliu Bodola, campioana României, Astra Giurgiu, echipă antrenată de Marius Șumundică și care în această săptămână, joi seara va disputa un joc foarte important în Europa League, cu AS Roma.

Intrarea spectatorilor la jocul Luceafărul - Astra Giurgiu din optimile Cupei României, va fi liberă, cu excepţia locurilor de la tribuna oficială, acolo unde se va pătrunde doar pe bază de invitaţii.

Meciul va începe la ora 13:30 și va fi televizat.

Optimile cupei sunt programate în perioada 13-15 decembrie, într-o singură manșă, în sistem eliminatori, iar celelalte jocuri va programa confruntările: CS Afumați - ACS Poli Timișoara, CS Mioveni – Steaua, Dacia Unirea Brăila – CS U Craiova, CFR Cluj - CSM Poli Iași, FC Voluntari - ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța - Pandurii Tg. Jiu și Gaz Metan Mediaș - Dinamo.