După victoriile cu Olimpia Satu Mare şi UTA, formaţia bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea speră să-şi continue parcursul triumfal din această perioadă din cel de-al doilea eşalon al fotbalului românesc şi miercuri, când va evolua pe teren propriu, într-o etapă intermediară din Liga a II-a. Este vorba despre runda a 16-a, în care orădenii vor primi replica gorjenilor de la Pandurii Tg. Jiu.

Partida Luceafărul – Pandurii este programată de la ora 14, la Sânmartin, acolo unde bihorenii au repurtat deja o primă victorie, de când au revenit la baza sportivă Luceafărul, în etapa anterioară când au avut programat joc pe teren propriu, când s-au impus cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Olimpia Satu Mare.

Fiind pe val, după victoria de la Şiria, cu UTA, echipa orădeană nu se gândeşte la altceva decât la victorie şi pentru acest meci, mai cu seamă cu cât nici Pandurii nu traversează cea mai bună perioadă din activitatea sa, astfel că, la prima vedere, elevii antrenorului Cristian Dulca au şansa să obţină cel de-al treilea succes consecutiv. De altfel, o victorie a "luceferilor" în acest joc i-ar duce la egalitate de puncte cu cealaltă echipă din competiţie care-l are în spate şi pe omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Dacă în runda anterioară, Luceafărul a câştigat cu 3-2 la Şiria, cu UTA, în schimb gorjenii de la Pandurii Tg. Jiu au cedat, surprinzător, pe teren propriu, în faţa ultimei clasate, Foresta Suceava, cu scorul de 0-1.


Iată programul etapei a 16-a a Ligii a II-a la fotbal:

Miercuri, ora 14:

Sportul Snagov - Ştiinţa Miroslava

Foresta Suceava - ASU Politehnica Timişoara

Luceafărul Oradea - Pandurii Târgu Jiu

Academica Clinceni - CS Mioveni

Dacia Unirea Brăila - Dunărea Călăraşi

FC Argeş - CS Afumaţi

Chindia Târgovişte - CS Baloteşti

Metaloglobus Bucureşti - AFC Hermannstadt

ASA Târgu Mureş - Olimpia Satu Mare

Miercuri, ora 19:

Ripensia Timişoara - UTA Arad