Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea a aprobat vineri prelungirea până pe 17 iunie a restricţiilor de circulaţie impuse pe fondul lucrărilor de reabilitare a Bulevardului Nufărul - Cantemir.

"Începând cu data de 23 mai şi până pe 17 iunie, se vor institui restricţii de circulaţie în zona intersecţiilor străzilor Nufărul cu Ciheiului, pentru executarea lucrărilor obiectivului «Creşterea mobilităţii urbane din zona Nufărul - Cantemir»", a transmis vineri printr-un comunicat Primăria Oradea.

Potrivit municipalităţii, lucrările se vor desfăşura cu închiderea sensului de circulaţie dinspre şoseaua de centură spre strada Nufărului, alternativ, pe o parte şi alta a drumului fără a ocupa mai mult de jumătate din carosabil.

"Traficul care vine din centura Oradea spre bulevardul Nufărul se va devia pe strada Leonardo Da Vinci cu ieşire pe strada Nojoridului şi va fi deschis doar sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului", au anunţat comunicatorii Primăriei.

Potrivit acestora şantierul va fi organizat de aşa natură încât sensul de intrare din Bulevardul Nufărul spre strada Ciheiului să rămână permanent deschis.

După finalizarea lucrărilor la linia de tramvai de la intersecţia străzilor Nufărului şi Ciheiului, constructorul Drumuri Bihor, şi va muta şantierul în intersecţia străzilor Nufărului cu Nojoridului pentru intervenţii similare