Caz mai puţin obişnuit la Marghita, unde un tânăr lăsat de o bihoreancă să-i supravegheze casa în absenţa ei, joia trecută, i-a furat toate bijuteriile şi a dispărut.

Furtul a fost descoperit în noaptea de joi spre vineri, când proprietara casei a ajuns acasă şi a descoperit că a rămas fără bijuteriile de aur şi de argint în valoare de peste 10.000 lei, pe care le păstra într-un dulap.

Hoţul a fost prins în aceeaşi noapte de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Marghita

„În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizare, polițiștii din Marghita au identificat persoana bănuită că ar fi sustras bunurile ca fiind un tânăr de 17 ani, din Marghita, cunoscut al proprietarei, care fusese lăsat de aceasta în curtea locuinței pentru a îngriji imobilul, acesta profitând de încrederea acordată și de faptul că ușile locuinței fuseseră lăsate neasigurate”, a explicat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au recuperat toate bijuteriile furate şi le-au restituit proprietarei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Marghita, existând suspiciunea că tânărul ar fi comis şi alte fapte similare. Identitatea lui nu a fost dezvăluită.