Filmul „Deep Fear”, în care Mădălina Ghenea are rolul principal, dar pentru care a fost și producător executiv, este disponibil de câteva zile pe Netflix și se bucură de succes printre utilizatorii platformei de streaming.

În România, joi, thriller-ul este pe primul lor în Top 10 filme și ocupă prima poziție și în alte țări, cum ar fi Marea Britanie, Germania, Danemarca, Belgia, Malta, Suedia, Țările de Jos, Serbia, Croația și Austria. Filmul a ajuns pe primele locuri în top și în Statele Unite ale Americii.

Actrița româncă este mândră de filmul ei și a publicat un mesaj pe Instagram. „Nici nu pot exprima bucuria pe care o simt când văd că filmul nostru este prețuit peste tot în lume”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram. 

„Deep Fear”, Mădălina Ghenea și Ed Westwick (care a devenit cunoscut datorită rolului său din „Gossip Girl”), a avut premiera anul trecut, iar acum este disponibil pe Netflix. 

Potrivit TVMania.ro, Mădălina Ghenea o interpretează pe Naomi, o navigatoare care pornește pe cont propriu, pe iahtul ei, către Granada, unde urmează să-și întâlnească iubitul, pe Jackson (interpretat de Ed Westwick). Călătoria ei de trei zile la bordul iahtului „The Serenity” devine periculoasă atunci când o furtună o abate de la traseu. Ocolind o insulă pustie, frumoasa Naomi răspunde unui semnal SOS și găsește trei supraviețuitori care se agață de o epavă. Însă lucrurile iau o turnură sinistră atunci când cei trei - traficanți de droguri - o obligă să recupereze aproape o tonă de cocaină din epavă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!