Magnatul media Rupert Murdoch, preşedintele Fox Corp, compania-mamă a Fox News Channel, care controlează și News Corp, s-a logodit și urmează să se căsătorească pentru a cincea oară la 92 de ani. Noua sa parteneră de viaţă, Ann Lesley Smith, are 66 de ani.

Potrivit presei mondene, cei doi s-au cunoscut în toamna anului trecut, într-o vizită pe care Ann a făcut-o la una dintre podgoriile californiene ale afaceristului american.

Era la aproximativ o lună după ce Murdoch divorţase de cea de-a patra soţie, dar cu toate aceasta cei doi s-au îndrăgostit și au început o relație serioasă.

Magnatul a cerut-o de soţie pe noua sa parteneră chiar de Ziua Sfântului Patrick, pe 17 martie.

"Am fost foarte agitat. M-am temut că mă voi îndrăgosti, dar am ştiut că va fi ultima dată pentru mine. Ar fi bine să fie. Sunt fericit. Amândoi aşteptăm cu nerăbdare să ne petrecem restul vieţii împreună", a declarat Rupert Murdoch pentru New York Post, conform adevarul.ro.

La rândul său, Ann Lesley Smith a mărturisit că „pentru amândoi este un dar de la Dumnezeu”.

Ea a mai dezvăluit că era văduvă de 14 ani, că fostul ei soț era tot om de afaceri, iar cu Rupert „împărtăşim aceleaşi convingeri".

Magnatul a mai spus că petrecerea de nuntă va avea loc la finalul verii acesteia.

În trecut Murdoch a mai fost căsătorit cu stewardesa australiană Patricia Booker, cu jurnalista de origine scoţiană Anna Mann, cu o femeie de afaceri din China, Wendi Deng, şi cel mai recent cu modelul Jerry Hall.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!