Sportivii de la "Basti Box" Salonta au obţinut cinci locuri I şi două clasări pe treapta a doua a podiumului de premiere de la întrecerile turneul internaţional de box de la Timişoara, dotat cu "Cupa Timişoara"

Competiţia s-a  desfăşurat în weekend şi a adus evoluţii bune pentru tinerii pugilişti salontani, care au ocupat locul I, prin Lara Nagy (48 kg) şi Szabo Fanni (46 kg) la feminin, respectiv prin Szucs Isti (69 kg), Robert Conţani (60 kg) şi Bulboacă Adelin (63 kg), la masculin.

Pe locul II s-au situat: Ruge Adrian (-66 kg) şi Tamas Eles (50 kg)

Sportivii salontani au fost însoţiţi de către antrenorul emerit Teodor Silaghi.

Pe de altă parte, o delegaţie de la Basti Box Salonta se va deplasa în această săptămână, joi, în localitatea maghiară Dunaujvaros, unde lotul salontan, format din 9 pugilişti, va participa în perioada  3-5 noiembrie, la un nou turneu masculin unde, vor disputa meciuri cu reprezentanţi din ţări precum Bosnia Herţegovina, Slovacia şiUngaria.

Lotul va fi însoţit de antrenorii Teodor Silaghi şi Sebastian Silaghi.

Totodată, clubul Basti Box Salonta informează că fostul pugilist Emeric Fodor s-a alăturat, începând cu data de 28 octombrie, în corpul antrenorilor voluntari din cadrul echipei Basti Box. "Despre Emeric Fodor este cunoscut faptul ca are o experinţă în boxul amator şi profesionist de peste 37 de ani, a fost puglist de categoria I-a în cadrul A.S. Metalul Salonta, antrenat de actualul antrenor emerit salontan Silaghi Teodor", se arată într-un comunicat al clubului bihorean.