Maistrul Grigore Sidor a încetat din viaţă vineri în jurul orelor prânzului răpus de o infecţie. Angajat al societăţii Termoficare, bărbatul de numai 51 de ani s-a accidentat grav în noaptea de 22 spre 23 ianuarie în timpul unei intervenţii la o avarie din Bulevardul Magheru.

Potrivit martorilor, Sidor s-a urcat pe buldoexcavator pentru a-i da indicaţii operatorului, după care, la coborâre, s-a prăbuşit în şanţul săpat pentru înlocuirea conductei. După toate probabilităţile bărbatul nu a văzut groapa datorită aburilor degajaţi de reţeaua spartă. În cădere, el s-a lovit la cap de conductă, după care s-a prăbuşit în balta de apă fierbinte de unde a fost scos de colegi în stare de inconştienţă.

Grigore Sidor a fost transferat pe 23 ianuarie la clinica de Arşi a Spitalului Floreasca din Capitală, cu arsuri pe o suprafaţă de 32% din corp. Pentru o perioadă, pacientul a fost ţinut de medici în comă indusă, de teamă că nu ar rezista durerilor.

După două luni de tratamente, victima accidentului de muncă a fost transferată în urmă cu o săptămână la Oradea. "Am fost mai mulţi colegi să îl vedem la spital şi ne-am bucurat era mult mai bine. Căpătase culoare, putea mânca şi chiar şi-a recunoscut unii dintre colegi. Din păcate după câteva zile starea lui s-a înrăutăţit în urma unei infecţii", a precizat BIHOREANULUI directorul societăţii Termoficare, Mihai Cabai.

Grigore Sidor a încetat din viaţă vineri la prânz la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

Potrivit anunţului făcut de familie, maistrul va fi înmormântat luni de la cimitirul municipal. Slujba de înmormântare va fi oficiată de la ora 15 la capela Haşaş. Acesta era căsătorit şi a lăsat în urmă o familie îndurerată cu trei fiice din care două încă eleve.

Citiţi pe aceeaşi temă şi: "Noi, cei din linia întâi! Plătiţi mizerabil şi înjuraţi de orădeni, angajaţii CET duc o viaţă de ocnaş"