Cântăreţul de manele Babasha a cântat din nou alături de trupa britanică Coldplay, joi, la finalul celui de-al doilea concert susţinut de formaţie în Bucureşti.

În timpul show-ului, Chris Martin a vorbit despre incidentul de la primul concert, când mai tot stadionul a huiduit atunci când Babasha, invitat pe scenă, a început să cânte manele.

Solistul Coldplay a spus că a fost șocat și trist, dar le-a transmis fanilor din România că îi iubește chiar și așa.

I-a invitat să huiduie din nou 

El a afirmat şi că trupa va reveni în România, potrivit Euronews.ro. „Aseară am susţinut primul nostru concert în România. Am fost şocat, trist şi m-am simţit cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi, ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri”, a spus liderul formației Coldplay. 

După un moment de confuzie, oamenii au huiduit, iar Chris Martin a spus: „Huiduitul de azi a fost mai bun decât cel de ieri".

In memoriam Colectiv

De-a lungul concertului, Coldplay a dedicat și alte momente României.

Solistul a chemat apoi pe scenă trei tineri din public, pentru un moment in memoriam victimelor incendiului de la Colectiv. Între cei trei s-a aflat şi un supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, mai notează Euronews.ro.

 „Acest cântec este pentru prietenii voştri care au murit în Clubul Colectiv", a spus Chris Martin, înainte de a cânta „Everglow”. 

„One manele song”

La finalul show-ului, Coldplay l-a chemat pe scenă pe manelistul Babasha, huiduit cu o seară înainte. 

„Trebuie să vă spun că urmează să cântăm „one manele song” timp de trei minute. Așa că dacă nu vă place acest gen de muzică, e ok, dar vă rog poate alegeți să mergeți până la baie, să le scrieți prietenilor voștri, dar fiți buni, pentru că noi trăim cele mai bune momente aici. Așa cum am spus, dacă nu vă place acest gen de muzică sau acești oameni, e alegerea voastră. Noi iubim această muzică și acești oameni, noi iubim toți oamenii”, a mai spus Chris Martin, potrivit RomaniaTV.ro. 

Babasha a interpretat piesa "Păi Naa", fiind acompaniat de toți membrii trupei Coldplay. De data aceasta, el a fost aplaudat de cei mai mulți fani aflați în public. Totuși, pe unele filmări de la concert, se vede cum alte persoane au părăsit arena în acel moment.

După cum se ştie, la primul concert al trupei Coldplay susţinut în Capitală, miercuri, Babasha a urcat pe scenă, invitat chiar de Chris Martin, care a spus că l-a descoperit după ce s-a uitat în topurile muzicale din România. Momentul a fost huiduit intens.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!