"Nu am avut nicio discuţie de susţinere a domnului Mitrea, nici cu acesta, nici cu eventuali susţinători ai acestuia, direct sau indirect, prin care eu, în nume personal sau în numele organizaţiei judeţene, să-i fi promis sau garantat sprijin pentru eventuala sa candidatură la preşedinţia PSD", a declarat, miercuri, pentru BIHOREANUL, liderul PSD Bihor.

Senatorul Ioan Mang a mai precizat că "în acest moment, preşedinte al partidului este Mircea Geoană", iar o susţinere din partea organizaţiei judeţene Bihor a PSD poate fi decisă numai în cadrul partidului. "Înaintea Congresului, la Bihor va avea loc o Conferinţă Judeţeană extraordinară, iar când se va discuta susţinerea unuia sau altuia dintre candidaţi, noi vom vota acest lucru în Conferinţă", a spus liderul PSD Bihor.

Declaraţia senatorului Ioan Mang survine după ce, marţi, Miron Mitrea a declarat că îl va sprijini pe Cristian Diaconescu pentru funcţia de preşedinte al PSD, urmând să candideze el la această funcţie dacă Diaconescu nu o va face, precizând totodată că "se bazează pe sprijinul filialelor din Botoşani, Bihor, Satu Mare, Covasna".