După ce senatorul liberal Cristian Bodea a acuzat, vineri că PSD continuă să încerce să momească primarii liberali în direcţia lui Victor Ponta, dar acum prin intermediul PLR şi al preşedintelui acestuia, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a recunoscut că el a trimis SMS-urile.

La întrebările jurnaliştilor, Mang a declarat vineri, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o alături de Călin Popescu Tăriceanu, că el a fost cel care i-a invitat pe primarii din Bihor la hotelul Continental în numele acestuia, dar a precizat că i-a chemat pe toţi şi a susţinut că în ciuda SMS-ului trimis de PSD, nu le va fi oferită nicio masă.

"E de la ora 16, eu am invitat toţi primarii din judeţ pentru a se întâlni cu viitorul premier al României la hotel Continental", a spus Mang, precizând că este vorba "de toţi prmarii PNL şi PDL care în cei 4 ani de guvernare Tăriceanu au dus-o foarte bine". Liderul PSD Bihor a adăugat că i-a trimis un fax în acest sens inclusiv primarului Oradiei, Ilie Bolojan, pe motiv că "domnul primar Bolojan a fost în acea perioadă prefect, apoi a fost propulsat Secretar General în Guvernul României".

BIHOREANUL a aflat de la mai mulţi primari PNL şi PDL că după întâlnirea de la ora 16 le-a fost promisă şi o masă, la restaurantul hotelului, însă, cel puţin până în prezent, nu doresc să dea chemare invitaţiei lansate de Ioan Mang în numele lui Tăriceanu.