Doi dintre cei mai buni sportivi ai clubului CS Redpoint Oradea vor participa la Cupa Europeană de Tineret la tir cu arcul, care va avea loc între 15 şi 20 aprilie la Sofia, în Bulgaria. 

Competiţia face parte din preliminariile Campionatului European outdoor, care va avea loc în luna iulie şi unde clubul orădean speră să califice minimum trei sportivi.

Mara Mihociu are doar 16 ani şi este elevă în clasa a IX-a B la Liceul Greco-Catolic "Iuliu Maniu". Sportiv complex, Mara mai face încă un sport de performanţă în paralel cu tirul cu arcul şi anume karate kyokushin, unde de asemenea are rezultate foarte bune.

Sergiu Pallag are şi el 16 ani şi a început să tragă cu arcul în 2018, la Clubul Sportiv Redpoint. Este elev în clasa a XI-a A la Liceul de Arte Oradea, iar profesorii spun despre el că este un elev deosebit. 

Ambii trăgători vor pleca în 13 aprilie către Bucureşti, unde se vor alătura lotului României la acest concurs, iar de acolo, la Sofia. Dublu legitimaţi, și la C.S. Crişul Oradea, cei doi arcaşi orădeni au obţinut rezultate bune la ultimele competiţii interne (Mara Mihociu - campioană naţională la junioare, iar Sergiu Pallag la cadeţi), fiind printre cei mai buni sportivi ai clubului.

La Cupa Europeană de Tineret de la Sofia participă 11 sportivi din România, dintre care 7 la arc olimpic şi 4 la compound. Obiectivul clubului orădean la această competiţie este obţinerea unui loc între primii patru sportivi la categorie, după cum se arată într-un comunicat al CS Redpoint.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!