Cântărețul, compozitorul și antreprenorul Marius Moga vine la Oradea. De data aceasta nu pentru a susține un concert, ci pentru a-și prezenta unul dintre cele mai noi proiecte tech pe care le coordonează, „Revocalize AI”, un “Photoshop pentru voci”, la IQ Digital Summit, care se va desfășura pe 3 octombrie, la Teatrul Regina Maria.

Cariera de muzician a lui Marius Moga este bine-cunoscută: compune muzică de la 6 ani, a colaborat cu numeroși artiști care au devenit repere în muzica românească și internațională (colaborările cu Maroon 5 i-au adus și o nominalizare la Premiile Grammy), are peste 800 de piese lansate și creații ce au adunat 1,5 miliarde de ascultări, 12 discuri de aur și 5 premii MTV.

Mai puțin cunoscută este latura sa de antreprenor foarte activ.

„Pentru că a trăit muzică (și din muzică), Marius a fost martor, dar și participant cât se poate de activ în fiecare val de schimbări din industrie. Apoi a decis să genereze el schimbarea: așa au apărut proiectele sale tech, prin care încearcă să democratizeze industria muzicală, cu ajutorul inteligenței artificiale: Revocalize AI este un “Photoshop pentru voci”, iar iReal folosește tehnologia A.I. pentru a genera videoclipuri cu costuri incomparabil mai mici decât producțiile tradiționale”, scrie IQDigital.ro.

Moga este cofondator al startup-ului Revocalize AI alături de Sebastian Dobrincu o tânără vedetă a lumii de business din România (fost jurat „Arena Leilor” / ProTV) și alți tineri.

Platforma folosește Inteligența Artificială pentru a genera sau modifica vocea utilizatorului, iar magia apare în momentul în care, de acasă, din fața ecranului, poți face ca vocea ta să sune ca a unui artist real. 

„Misiunea noastră e să le oferim tuturor darul de a cânta. Nu toți am fost înzestrați cu talent muzical. În schimb, muzica are un rol special în viața fiecăruia. Acum, cu toții putem beneficia de acest frumos dar al cântatului. Pentru mulți, un vis împlinit”, spune Moga.

La Oradea, artistul și antreprenorul Marius Moga va povesti despre viziunea sa legată despre impactul tehnologiei în industriile creative și nu numai.

ÎNSCRIERILE SE FAC AICI. Atenție, locurile sunt limitate! IQ DIGITAL Summit este un eveniment exclusivist, cu acces bazat pe o preselecție a participanților. 

Programul complet al evenimentului de la Oradea poate fi văzut AICI.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!