O bihoreancă în vârstă de 50 ani din Tinca s-a ales cu dosar penal, după ce, marţi, a acroşat cu maşina o biciclistă pe o stradă din Salonta, iar apoi a fugit de la locul accidentului rutier. Din fericire, victima a scăpat cu leziuni uşoare, la fel ca o şoferiţă din Marghita, care a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi s-a răsturnat într-un şanţ. 

Accidentul rutier s-a produs marţi la prânz, în centrul Salontei, într-o intersecţie de pe strada Republicii, unde şoferiţa nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 68 de ani care circula pe bicicletă pe drum cu prioritate.

"Biciclista a intrat în coliziune cu autoturismul şi a lovit pragul din dreapta și roata spate a vehiculului. În urma accidentului rutier, ea a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital", se precizează într-un comunicat transmis, miercuri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor. 

Şoferiţa a plecat cu maşina de la locul accidentului, fiind însă identificată în scurt timp de polițiștii rutieri. 

Acum, ea s-a ales cu dosar penal, ancheta fiind continuată de polițiștii Biroului Rutier Salonta, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul Salonta. 

Pe de altă parte, tot marţi, la prânz, pe DN19B, în apropierea localităţii Margine, o şoferiţă de  67 de ani, din Marghita, care conducea maşina pe direcția Margine - Abram, a pierdut controlul direcţiei din pricina vitezei neadaptate la un drum cu denivelări şi umed, a ieşit cu maşina în decor şi s-a răsturnat în șant.

Din fericire, femeia a scăpat cu leziuni ușoare, spun poliţiştii. 

Cercetările în acest caz sunt efectuate de polițiștii Biroului Rutier Marghita, sub supravegherea Parchetului Marghita.