Mărturie cutremurătoare făcută, de pe patul de spital, de Ana Maria, o femeie în vârstă de 42 de ani, infectată cu Covid-19, pentru PressHub.

A primit diagnosticul pe 13 iulie, iar boala i-a făcut viaţa un coşmar. Se protejase întotdeauna, purtând măşti şi mănuşi, şi a luat foarte în serios ameninţarea. Totuşi s-a infectat. A suferit un şoc.

Totul s-a schimbat, între timp, iar acum a vrut să-şi împărtăşească experienţa "pentru că a văzut şi ea creşterea semnificativă a numărului celor care nu cred în existenţa bolii. Iar asta o sperie aproape la fel de mult ca durerea pe care o simte în tot trupul de mai bine de o săptămână".

"Infectarea asta nu generează doar simptome de răceală şi gripă, aşa cum suntem cu toţii obişnuiţi, te afectează psihic şi emoţional cum nici nu poţi gândi… Tratarea virusului este, de asemenea un proces dureros pentru că medicația are niște efecte cumplite… Simptomele de durere de cap, cefalee, dureri de ochi, lipsa de aer, durere în piept, tuse, transpiraţii abundente, dureri de muşchi, de oase, de stomac, de ficat…tot te doare în tine… Toate sunt accentuate de efectele medicamentelor până acolo încât simţi cum îţi iese tot prin piele, că iei foc, că nu mai vezi la 2 metri în faţa ochilor şi pe picioare este greu să îţi ţii echilibrul… Aşa sunt eu, în fiecare zi, de miercuri, 15 iulie, încoace", spune femeia.

Nu va uita niciodată explicația doctoriței pe care o așteptase 5 ore „să îmi spună de ce nu pot să respir, de ce mă sufoc, de ce simt că mor imediat”. „A izbucnit în plâns și....

Citiţi întregul interviu cu Ana Maria pe www.presshub.ro!