Nu e vorba de celebrul film, ci despre sălile de jocuri cu acelaşi nume, ai căror patroni și-au terorizat competitorii cu bătăuşi controlaţi de Florin Șpac, fost luptător al clubului Dinamo, și cu un apropiat al clanului Corduneanu, Marian Sîrbu, zis Box, fost locotenent al Cămătarilor.

Cel puțin aşa spun poliţiştii şi procurorii Antimafia, care au descins miercurea trecută la locuinţele membrilor grupării, complicilor şi apropiaţilor acestora.

Ce nu s-a spus este că, dintre cele 120 de descinderi, patru au fost în Oradea şi împrejurimi, iar printre cei treziţi de mascaţi a fost şi controversatul afacerist de Sântandrei Mihai Borciu, tovarăş cu Sârbu şi Şpac, împreună cu care s-a şi pozat astă-vară, la ziua cumătrului său Romi Neguş.

După cum a aflat Bihorel, mascaţii au bătut la uşa vilei lui Borciu la 6 dimineaţa, iar apoi l-au şi condus la sediul DIICOT Oradea unde a fost audiat, însă, în calitate de martor și apoi lăsat să plece.

Ce au găsit poliţiştii în casa afaceristului şi ce l-au întrebat procurorii nu e clar, căci Borciu şi-a închis conturile de Facebook, iar la telefon nu a răspuns defel.

Semn că, deşi liber, nu se simte chiar în largul lui...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!