Din acest an, Ziua Poliţiei Române s-a sărbătorit în premieră în Beiuş unde, pe o ninsoare îndărătnică, sute de copii şi adulţi deopotrivă au ieşit în Parcul Central, la manifestările organizate pentru ei de poliţişti

Împărţiţi pe ateliere de lucru, poliţiştii şi-au prezentat activităţile pe care le desfăşoară zi de zi, dar şi dotările de care dispun în misiuni. Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale au făcut demonstraţii de arte marţiale şi exerciţii tactice, şi-au arătat aparatura din dotare şi mijloacele auto. Au fost expuse armele, laboratorul mobil de criminalistică, iar câinii poliţişti şi-au prezentat abilităţile.

Manifestările s-au încheiat cu defilarea a două detaşamente de poliţişti din IPJ Bihor, urmată de o paradă a tehnicii şi mijloacelor auto deţinute de poliţiştii bihoreni, motociclete, maşini de patrulare şi de intervenţie rapidă.

Alături de organizator, şeful Poliţiei Beiuş, comisarul Remus Indrei, au fost prezenţi la manifestări şeful Poliţiei bihorene, chestorul dr. Liviu Popa, adjunctul său, comisarul şef Eugen Boc, dar şi opt inspectori şefi şi poliţişti din Inspectoratul Hajdu Bihar.