O maşină a Secţiei Poliţiei Rurale Oradea a fost serios avariată, vineri, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul judeţean 797, în comuna Sântandrei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a declarat BIHOREANULUI că accidentul s-a petrecut în jurul orei 9. "Un orădean de 23 de ani care conducea o autoutilitară înmatriculată în Bucureşti a acroşat un autoturism aparţinând MAI, condus de un agent al Secţiei Poliţiei Rurale Oradea", a declarat Alina Dinu.

În urma accidentului rutier, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni uşoare iar poliţistul, un tânăr de 26 ani din Nojorid, a scăpat nevătămat. Maşina de Poliţie însă a fost serios avariată.

Din cercetările efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier, accidentul a fost provocat de şoferul autoutilitarei.

"Şoferul nu a semnalizat şi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere. Agentul de Poliţie se afla în depăşirea regulamentară a şoferului orădean, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, deoarece se afla în misiune deplasându-se la o intervenţie, în urma unei solicitări primite de IPJ Bihor prin 112", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier al Poliţiei Bihor.