Mesaj distribuit cu folos vinerea trecută pe Facebook de patronul unei spălătorii auto din Oradea, care a pus la bătaie 1.000 lei pentru orice informaţie care ar putea duce la prinderea fostului său angajat şi la recuperarea Skodei Octavia cu care acesta a dispărut de la locul de muncă.

În urma anunţului, atât maşina cât şi hoţul, orădeanul Dumitru Cora, au fost găsiţi, luni, de un taximetrist din Deva care l-a sunat imediat pe orădean.

"Prima dată mi-a trimis o poză cu maşina. Umblau trei persoane cu ea. Fostul meu angajat şi doi amici de-ai lui din Deva care, culmea, erau tot sub control judiciar, şi acum mergeau cu maşina furată la sediul Poliţiei din oraş, la poliţistul supraveghetor", a povestit BIHOREANULUI patronul spălătoriei.

Având dovada că informaţia e una serioasă, orădeanul i-a alertat pe poliţiştii orădeni care l-au şi prins pe Cora şi au adus acasă maşina furată. "Evident, am plătit recompensa promisă", a ţinut să menţioneze patronul.

Cât despre hoţ, acesta a fost introdus în Arestul Poliţiei Bihor deoarece pe numele lui fusese emis deja pe 13 mai un mandat de arestare preventivă în lipsă. Bărbatul este cercetat pentru furtul a 8 autoturisme în decurs de o lună, între care şi cea cu care a dispărut de la ultimul său loc de muncă.

Citiţi întreaga poveste a hoţului de Dacii în articolul BIHOREANULUI: Poftiţi la furat! Lăsat liber de procurori, un hoţ cu cazier fură maşină după maşină