De ani de zile, orădenii care locuiesc în vecinătatea McDrive din Nufărul reclamă, cam degeaba, gălăgia pe care trebuie să o suporte noaptea din cauza clienților care stau la coadă cu motoarele turate sau, și mai rău, cu muzica dată la maximum.

Săptămâna trecută, în noaptea de luni spre marți, au fost din nou asurziți, pe la 5 dimineața, când i-a trezit din somn un zgomot ca de utilaj agricol.

Sărind din paturi, ca să închidă geamurile, au văzut ce îi polua fonic: un muncitor împrăștia în jurul restaurantului cu soluții de dezinfecție și dezinsecție, ora fiind anume aleasă pentru că este una la care localul nu prea are clienți.

Vecinii nici nu s-au mai obosit să reclame povestea autorităților pentru că anul trecut, când au pățit la fel și s-au plâns Poliției de încălcarea legii privind orele de liniște prevăzute de Legea 61/1991, li s-a răspuns că, de fapt, localul nu face altceva decât să aplice... Legea 344/2002, care obligă toate unitățile de administrație publică să respecte normele de igienă.

Ca și cum, dacă respectă o lege, trebuie să încalce o alta!

Cum s-au trezit localnicii din bloc: 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!