Stadionul Iuliu Bodola din Oradea va găzdui, duminică, un meci de baraj pentru promovarea în Liga a IV-a la fotbal. Astfel, se vor întâlni echipele CS Săcueni şi Biharea Vaşcău.

Cele două formaţii s-au clasat pe locul 2 în cele două serii ale Ligii a V-a şi vor susţine acest meci de baraj pentru promovare, întrucât pentru ediţia viitoare de campionat a Ligii a IV-a a rămas un loc vacant, după ce în sezonul recent încheiat s-au retras trei formaţii şi numai două au fost substituite, prin promovarea directă a căştigătoarelor celor două serii de ligă a V-a, FC Bihor "Legenda 1902" şi CSC Dacia Gepiu.

La formaţia CS Săcueni antrenor este Gergely Sandor, iar la Biharea Vaşcău tehnician este Dorin Boca. Partida de duminică este programată de la ora 17, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Cu ocazia acestui meci, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Bihor va premia golgheterii şi cele mai disciplinate echipe din campionatele Ligii a IV-a şi ale celor două serii din Liga a V-a.

De asemenea, după cum anunţă organizatorii, pentru a atrage cât mai multă lume la stadion, AJF va organiza şi o tombolă cu premii în mingi.