Poloiştii de la CSM Oradea dispută vineri seara un meci foarte important din cadrul sezonului regulat al Superligii Naţionale. Este vorba despre derby-ul cu Steaua, din ultima etapă.

Jocul este programat de la ora 20:30, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” şi trebuie câştigat de orădeni, dacă vor să intre în play-off de pe primul loc şi dacă vor să aibă mai multe meciuri acasă în faza următoare a competiţiei.

Jocul de vineri seara a căpătat o importanță şi mai mare în lupta pentru primele poziții ale clasamentului, după ce în ultimele două etape Dinamo a întrecut atât Steaua, cu 12-10, cât şi CSM Oradea, cu 14-11. Ca urmare, dinamoviştii şi-au anunţat deja intrarea în lupta pentru titlu şi se anunţă o bătălie interesantă în acest final de sezon.

„În cazul unui succes al CSM-ului în partida cu Steaua, indiferent la ce diferență de goluri, se va ajunge la o situație de egalitate în trei. CSM Oradea va beneficia de avantajul propriului bazin în play-off, urmând să se claseze pe primul loc. Dacă confruntarea dintre CSM Oradea și Steaua București se termină la egalitate sau dacă pierde jocul cu Steaua, echipa antrenată de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor va încheia sezonul regulat pe locul al 3-lea, urmând să înceapă play-off-ul în deplasare, în bazinul Dinamo”, sunt calculele pe care le-au făcut conducătorii clubului orădean.

Partida CSM Oradea – Steaua este foarte importantă, astfel, pentru ambele combatante, iar iubitorii sportului bihorean sunt invitaţi într-un număr cât mai mare la acest joc, pentru a-şi susţine favoriţii. Intrarea publicului va fi liberă.

Din păcate, CSM Oradea va fi lipsită la meciul de vineri seara de serviciile principalului său om de gol. Este vorba despre muntenegreanul Filip Gardasevic. Acesta este suspendat după ce a fost sancționat cu cartonaș roșu la încheierea meciului cu Dinamo București, de la sfârșitul săptămânii trecute în capitală.

Duelul de vineri de la ora 20:30 va fi cea de-a treia confruntare directă în actualul sezon între CSM Oradea și Steaua București. Primele două au fost câştigate de bucureşteni, una chiar în finala Cupei României, desfășurată în luna septembrie la Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!