Handbaliştii de la CSM Oradea vor disputa sâmbătă seara ultimul joc din acest an. În cadrul etapei a 14-a din Seria A a Diviziei A, bihorenii vor primi replica echipei braşovene CSM Făgăraş, echipă situată pe locul 3.

Duelul, care este programat la Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 18, se constituie derby-ul pentru locul 3, fiindcă cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct, iar echipa care va câştiga acest joc va încheia sezonul regular pe poziţia a III-a.

Înaintea ultimei etape, CSM Oradea are 27 puncte și se situează pe locul al 4-lea, dar formația antrenată de Cosmin Liberț și Dan Pițigoi parcurge un moment bun din punct de vedere al rezultatelor și formei sportive. Astfel, după victoria obținută în turul preliminar din Cupa României, la Ghimbav, CSM-ul a obținut două victorii categorice în campionat.

De partea cealaltă, CSM Făgăraș vine la Oradea după ce a pierdut pe teren propriu în runda anterioară, însă braşovenii au fost depășiţi atunci de CSM Odorheiu Secuiesc, liderul clasamentului.

Pentru orădeni, jocul de duminică seara ar fi şi un bun prilej de revanşă, după ce în tur, la Făgăraș, gazdele de atunci s-au impus cu scorul de 33-27.

Intrarea publicului este liberă.

În primele două partide din ultima etapă a Seriei A din Divizia A la handbal masculin, sâmbătă, Unirea Sânnicolau Mare a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Universitatea Craiova cu scorul de 40-42, în timp ce CSU Politehnica Timișoara a fost învinsă, de asemenea, pe teren propriu, de CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, cu scorul de 39-36.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!