După ce şi-au făcut debutul cu o victorie categorică, repurtată în faţa nou-promovatei Provolei Arad, săptămâna trecută, echipa de volei feminin CSU Oradea a cedat în deplasare, în cel de-al doilea joc din noua ediţie de campionat, după un meci foarte echilibrat, care a avut cinci seturi şi a consemnat13-15 în setul decisiv, în faţa formaţiei CSM Satu Mare.

De această dată însă, sâmbătă, de la ora 13, în Sala Polivalentă a Universităţii din Oradea, echipa de volei feminin CSU Oradea revine pe teren propriu şi urmează să întâlnească formaţia CS Universitatea Cluj, în cadrul etapei a III-a a Campionatului Naţional de Volei Feminin Divizia A2, Seria vest.

Astfel, se anunţă un meci dificil pentru orădence, împotriva unei echipe ce a evoluat sezonul trecut în Divizia A1 şi care îşi doreşte să revină în primul eşalon voleibalistic al ţării.

"Am avut un început bun de campionat şi sunt încrezătoare că, pe masură ce relaţiile de joc se vor îmbunăţaţi, vom putea să sperăm la evoluţii şi performanţe pozitive. Sâmbătă ne dorim să jucăm cât mai bine şi să obţinem victoria", a declarat Anca Paşca, cea mai experimentată jucatoare a echipei  orădene, jucătoare care a evoluat în Divizia A1 la Iaşi şi Lugoj.

Iată care este însă componenţa echipei CSU Oradea: Fîcă Iuliana (căpitan), Fîcă Maria, Paşca Anca, Haidu Roxana, Chende Bianca, Adamcsik Henriette Daiana, Maran Andreea, Ponorean Nicoleta, Dudaş Petra, Horvath Reka, Rizea Antonia, Pura Mădălina, Blaj Giulia şi Chis Flavia. Antrenoare: lect. univ. dr. Mariana Szabo-Alexi.